Obvestilo staršem – 29.5.2020

Spoštovani.

 

Vlada Republike Slovenije je sprejela nov Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, s katerim se v ponedeljek, 1. 6. 2020, odpirajo šolska vrata za učence 4. in 5. razreda, v sredo, 3. 6. 2020, pa pridejo v šolo tudi učenci 6., 7. in 8. razreda.

Vsi varnostni ukrepi, ki jih šola izvaja (merjenje telesne temperature ob prihodu učencev v šolo, razkuževanje rok, preobuvanje…), ostajajo še naprej aktualni.

Na šoli delamo po priporočilih NIJZ, še vedno pa ostaja problem združevanja otrok v jutranjem varstvu in podaljšanem bivanju. Zato vsi učenci, ki prihajajo v šolo peš, jih individualno vozite z lastnim prevoznim sredstvom, pridejo v šolo ob 7.50, seveda, v kolikor imate to možnost. Enako velja ob koncu pouka ob 12.30 oziroma po urniku, da čim prej zapustijo šolo.

S čim manjšim zadrževanjem učencev na šoli pred in po pouku, z doslednim upoštevanjem navodil, bomo zmanjšali možnost prenosa virusa COVID – 19. S starši učencev, ki se vozijo s šolskim kombijem, bomo individualno kontaktirali glede prevoza. Šolske malice in kosila so zagotovljena.

Pozivamo vas, da si še enkrat preberete obvestilo na šolski spletni strani »Obvestilo – protokol dela na šoli«.

 

Učencem želimo prijetno in varno vrnitev v šolo.

 

Ostanite zdravi in lep pozdrav.

Zoran Kvartič, ravnatelj

Related Images:

Morda vam bo všeč tudi...

o