Prvi šolski dan

Dragi učenci, spoštovani starši!

Počitnic je konec, šolska vrata se odpirajo in vas vabijo v novo šolsko leto, ki vsem skupaj prinaša veliko izzivov. Vsi delavci šole si želimo, da bi naše ponovno druženje, kljub številnim ukrepom, potekalo prijetno.

Prepričana sem, da nam bo z malo truda uspelo. Z izjemo nekaj novosti, so ukrepi so podobni kot lani.Da bodo naša srečanja potekala čim bolj nemoteno, vas, starše, vljudno prosim, da si preberete PROTOKOL ZA UČENCE in se z otroki pogovorite o navedenih pravilih.

1. septembra vas pričakujemo ob 8 uri. Pouk bo trajal 4 šolske ure (do 11.25 oz. do 12.00). Ta dan bodo učenci imeli le malico, kosila ne. Po potrebi bo organizirano podaljšano bivanje.

Za učence, ki se pripeljejo s šolskim prevozom, oz. zaradi službe predčasno s starši, bo zagotovljeno varstvo. Starši ste bili obveščeni glede časa šolskih prevozov.

Tisti, ki pridejo peš, naj v primerni razdalji počakajo pred šolo ob 7.50. Starši v šolo vstopate le po potrebi, sicer otroka predate delavcu šole pri vhodu. Telesne temperature ne bomo merili.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami, dobrodošli!

Zaposleni OŠ dr. Slavka Gruma in ravnateljica Tadeja Iskra

Related Images:

Morda vam bo všeč tudi...

o