Nagovor ravnateljice

Spoštovani starši, dragi učenci in obiskovalci naše spletne strani!

Primarna dejavnost naše šole je namenjena otrokom s posebnimi potrebami, katerih korist je v ospredju tako pri načrtovanju kot izvajanju vsega, kar poteka na šoli.

Vsi otroci napredujejo, nekateri se pri tem srečujejo z manjšimi, drugi z večjimi izzivi. Naša naloga je, da jim s strokovnim pristopom in z razumevajočim, s srčnim odnosom ponudimo najboljše pogoje za napredek. To so vrline, ki jih zaposleni na naši šoli imamo in brez nas šola ne bi bila kar je – varno zavetje učenja o življenju.

Delavci šole smo odprti za spoznanja, ki nam jih otroci prinesejo s svojo drugačnostjo in preprostostjo. Izkušnje pri delu z njimi so neprecenljive in predstavljajo dragocene koščke v mozaiku našega strokovnega napredka.

Prizadevamo si za sodelovalen odnos s starši, saj je to eden izmed osnovnih temeljev za doseganje optimalnega napredka otroka.  

Kot šola se želimo dejavno vključevati v širše okolje, zato smo naklonjeni povezovanju z vsemi deležniki, ki lahko na kakršen koli način vplivajo na izboljšanje položaja oseb s posebnimi potrebami v družbi.

Ravnateljica:

                                                                                                                                                Tadeja Iskra

Related Images:

Morda vam bo všeč tudi...

o